Vijesti

Uvođenje integralnog poslovnog informacijskog sustava

Petrokemija d.d. kreće s uvođenjem novog integralnog poslovnog informacijskog sustava koji će obuhvatiti sve poslovne funkcije Društva. Sustav će se uvoditi tijekom 2021. i 2022. godine i jedna je od ključnih investicija koja je preduvjet glavnog investicijskog procesa u proizvodnji. Uvođenje PIS-a će osigurati novi izvještajni model, detaljnije praćenje troškova te automatizaciju i unapređenje poslovnih procesa, kako organizacijski tako i tehnološki, a posebno u proizvodnji i logistici.

Uvođenje integralnog PIS rješenja uz primjenu najboljih poslovnih praksi omogućiti će zadane ciljeve, rast i opstojnost Društva čime će se stvoriti temelji za uključivanje u procese digitalne transformacije poslovanja i uključivanje u industriju 4.0.

Projekt uvođenja integralnog PIS-a razvijamo s tvrtkom Microlab d.o.o. čime se dodatno osnažuje suradnja hrvatskih kompanija u razvoju hrvatskog gospodarstva. Ukupno ulaganje u uvođenje integralnog poslovnog informacijskog sustava će biti na razini 20 milijuna kuna.

Dokumenti za preuzimanjePovratak