Vijesti

Predstavljen Kalkulator gnojidbe

Kalkulator gnojidbe služi za izračun potrebne količine mineralnih gnojiva koje treba primijeniti u određenoj biljnoj proizvodnji i za sada se može koristiti za izračun mineralne gnojidbe 20 kultura kojima su obuhvaćene vodeće ratarske, voćne i povrtne kulture. Jednostavan način instaliranja i korištenja prisutnima su predstavili Mirela Trdenić, voditeljica Primjene i Tomislav Antolović, pomoćnik rukovoditelja Informacijskih tehnologija u Petrokemiji d.d.

 

Mobilna aplikacija platforme ePetrokemija je besplatna i može se preuzeti na AppStoreu i Google Playu, a uz kalkulator gnojidbe na njoj će biti dostupni Petrokemijin primjenski mjesečnik eGlasnik te aktualne prodajne cijene proizvoda.

 

Modul je razvijen u suradnji s kutinskom tvrtkom Agrivi d.o.o. i prvi je u nizu novih usluga koje Petrokemija priprema u sklopu digitalne platforme.

 

„ePetrokemija je digitalna platforma naše tvrtke kojom svojim kupcima i korisnicima proizvoda nudimo niz usluga koje će im koristiti u procesima proizvodnje, terenskih ispitivanja i primjene proizvoda. Digitalnom transformacijom cjelokupnih poslovnih procesa i odnosa s kupcima idemo u korak s razvojem digitalne poljoprivrede i modernim tehnologijama koje su postale dio svakodnevnice brojnih poljoprivrednih gospodarstava“ , istaknuo je član Uprave Petrokemije Davor Žmegač na predstavljanju Kalkulatora gnojidbe koje je okupilo brojne zainteresirane poljoprivredne proizvođače, korisnike Petrokemijinih proizvoda i usluga i posjetitelje sajma u Gudovcu.

 

 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija