Kontaktipregledaj sve kontakte
0800 647 647besplatni telefon
Agro novosti

POSJET STUDENATA IZ OSIJEKA

Našu tvrtku jučer su posjetili studenti 5. godine Poljoprivrednog fakulteta Osijek pod vodstvom izv.prof.dr. Brigite Popović i doc.dr.Vladimira Ivezića, a u sklopu modula Analiza tla i gnojiva. «Nakon ovog posjeta, puno ću bolje razumjeti teoriju», istaknuo je student David Šimić. «Vidjeli smo puno toga uključujući laboratorije koji su mi, uz metode kako se dobiva gnojivo, bili najzanimljiviji», dodao je.

Studente su u obilasku tvornice vodili Višnja Mikoč, specijalistica za primjenu gnojiva, i Petar Borić, viši stručni suradnik za sigurnost, koji im je dao osnovne informacije o proizvodnji mineralnih gnojiva te o našim postrojenjima. Obišli su i pakirnicu i paletizaciju, skladište Uree kao i laboratorij za ulaznu kontrolu, laboratorij za procesnu kontrolu i kvalitetu gotovih proizvoda i laboratorij za zaštitu okoliša.

Uz zajednički ručak, na gostoprimstvu se zahvalila prof. Popović. Naglasila je kako je od velike važnosti da studenti imaju priliku vidjeti ovakvu tvornicu i njezine procese i da će im ovaj posjet zasigurno pomoći u nastavi. Profesori i studenti Poljoprivrednog fakulteta Osijek, ali i drugih fakulteta, u Petrokemiju su uvijek dobro došli i drago nam je da im možemo pomoći u usvajanju znanja ovakvim stručnim obilascima tvornice. 

Dokumenti za preuzimanjePovratak

Galerija