Agro novosti

Sajam ideja 2018

Naša tvrtka danas je sudjelovala na Sajmu ideja 2018 koji su organizirali Studentska sekcija HDKI i Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. 

Pročitaj više

Odgođena Glavna skupština

Za danas sazvana Glavna skupština Petrokemije d.d nije održana zbog nedostatka kvoruma. Sve što je Glavna skupština trebala usvojiti na današnjoj odgođenoj Glavnoj skupštini naći će se ponovno na dnevnom redu Glavne skupštine, koja će se održati u pričuvnom terminu 31. listopada 2018. godine, s istim dnevnim redom i istim prijedlogom odluka. 
 

Pročitaj više

Egzaktni pokus u Kneževim vinogradima

Na pokusnom voćnjaku tvrtke Rabo d.o.o. u Kneževim vinogradima obavili smo mjerenje prinosa jabuke te uzorkovanje plodova prema varijantama gnojidbe za daljnja istraživanja.

Pročitaj više

Agrivi licence za naše poljoprivredne proizvođače

Agrivi licence za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom uručili smo Josipu Zmaiću, direktoru Poljoprivredne zadruge Zbor iz Starih Perkovaca i Marijanu Baliću, vodećem hrvatskom proizvođaču češnjaka iz Ilače.

Pročitaj više

Dan polja soje u Kutini

Za ratarske proizvođače s kutinskog područja održali smo Dan polja soje na OPG-u Miklenić. 

Pročitaj više

eGlasnik za listopad

Novi broj našeg primjenskog Glasnika možete preuzeti ovdje.

Pročitaj više

Obuka

U Petrokemiji su,  na obuci kontinuiranog mjerenja emisije stakleničkih plinova  u zrak iz Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1 i dušične kiseline 2, bili djelatnici Ministarstva zaštite okoliša i energetike te Hrvatske agencije za okoliš i prirodu.

Pročitaj više

Dan Petrokemije u Kozarcu

Na OPG-u Tajane Habuš u Kozarcu održali smo  demonstraciju gnojidbe s različitim varijantama prihrane jabuke. 

Pročitaj više