Korporativne vijesti

Otvoren Sajam šljive Gradačac 2015.

42. međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije – «Sajam šljive Gradačac 2015.» jučer su u Gradačcu simboličkim presijecanjem vrpce otvorili predsjednik Uprave naše tvrtke Nenad Zečević, premijer Federacije BiH Fadil Novalić i premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić. Zečević je u pozdravnom govoru istaknuo važnost tradicije i partnerskog odnosa između Petrokemije d.d. i Sajma šljive, koji traje već 42 godine.
Naša tvrtka bila je jedan od osnivača ovog sajma i glavni sponzor od samih početaka, a predsjednik Uprave poželio je da se ta tradicija nastavi i ubuduće. Na podršci kroz sve ove godine Petrokemiji je zahvalio premijer Federacije BiH, koji je Sajam šljive u Gradačcu nazvao simbolom ekonomskog rasta, suradnje i prosperiteta. Najstariji sajam u BIH ove godine okuplja 240 izlagača iz BIH, Hrvatske, Slovenije i ostalih država regije koji će se u četiri dana izlaganja pokušati još više približiti svojim kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine.
U sklopu sajma održavaju se i brojna stručna predavanja, a na danas održanom naučno stručnom skupu u obližnjem mjestu Krušik predavanje o gnojidbi voćnjaka održala je naša specijalistica za primjenu gnojiva Sanja Biškup.  

Dokumenti za preuzimanjePovratak