Korporativne vijesti

Petrokemija na sajmu u Gornjoj Radgoni

U subotu je u Gornjoj Radgoni otvorena AGRA, 53. međunarodni poljoprivredno – prehrambeni sajam, na kojem se tradicionalno predstavlja i naša tvrtka. Sajam, koji je ove godine okupio više od 1700 sudionika iz 30 zemalja, otvorio je predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor.
Nakon otvorenja članica Uprave Petrokemije d.d. Tamara Pernar na štandu je dočekala i pozdravila slovenskog ministra poljoprivrede, šumarstva i hrane i potpredsjednika Vlade Dejana Židana u pratnji ministra poljoprivrede iz Luksemburga, Fernanda Etgena, koji obnaša dužnost predsjedavajućeg Savjeta za poljoprivredu i ribarstvo EU. Zadržali su se u kraćem razgovoru u kojem je istaknuta važnost Petrokemije za cijelu regiju, kao i dobra suradnja naše tvrtke i sajma u Gornjoj Radgoni.
Na 53. AGRA - i predstavili smo i ove godine paletu svojih proizvoda, a naši stručnjaci Ruža Vukadin i Damir Piršić na raspolaganju su posjetiteljima za sve upite vezane uz gnojidbu raznih poljoprivrednih kultura do kraja održavanja sajma, 27. kolovoza.
Na izložbenom prostoru veličine 69.500 metara kvadratnih posjetitelji također mogu pronaći razne druge sadržaje poput velike izložbe goveda, konja, svinja i ostalih životinja, modele nasada slovenskih vina i jabuka, šumskog drveća i grmlja, obiteljski samoodrživi organski vrt, državno prvenstvo sjekača, poljoprivrednu mehanizaciju i opremu za prehrambenu industriju, te bogatu ponudu lokalnih i regionalnih prehrambenih proizvoda i vina.  

Dokumenti za preuzimanjePovratak