Korporativne vijesti

Petrokemija na 17. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Proteklog je vikenda na sajamskom prostoru u Gudovcu održan 17. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, na kojem se predstavila i naša tvrtka. Riječ je o međunarodnom poljoprivrednom, gospodarskom i obrtničkom sajmu koji svake godine bilježi konstantan rast broja izlagača i posjetitelja. Ovog proljeća na njemu se predstavilo više od 400 domaćih i stranih izlagača, a u tri dana trajanja obišlo ga je više od 30 tisuća posjetitelja.
Sajam je u petak otvorio predsjednik RH Ivo Josipović, koji je tom prilikom naglasio kako je poljoprivreda naš strateški interes i jedan od temeljnih stupova hrvatskog gospodarstva. Nakon toga je za vrijeme obilaska sajma posjetio i naš izložbeni prostor, gdje ga je dočekao Nenad Marinović, voditelj razvoja proizvoda u Petrokemiji d.d. Predsjednik se interesirao za stanje u tvrtki, kao i za asortiman naših proizvoda.
U okviru 17. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma održan je niz stručnih skupova i predavanja, pa tako i predstavljanje prvog izbora za najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj, u organizaciji Gospodarskog lista i pod sponzorstvom naše tvrtke. «Sa zadovoljstvom smo prihvatili ovo sponzorstvo jer smo svjesni značaja poljoljekarni za domaću poljoprivredu», istaknuo je na konferenciji za novinare Željko Špoljarić, direktor prodaje za Hrvatsku u Petrokemiji d.d.  

Dokumenti za preuzimanjePovratak