Korporativne vijesti

Primanje za vatrogasce

Uoči dana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, Renato Habek, direktor Korporativnog upravljanja, primio je danas izaslanstva IDVD – a i PVP – a Petrokemije. Pritom je naglasio važnost vatrogasaca u zaštiti radnika i imovine. «Iz godine u godinu podižete razinu zaštite u ovoj tvrtci i na tome vam puno hvala. Potrebni ste nam i osjećamo se sigurno kad znamo da ste spremni i obučeni za brojne opasne situacije», kazao je Habek, i čestitao svim vatrogascima dan njihova zaštitnika.
Tomislav Cesar, zapovjednik PVP – a Petrokemije, istaknuo je kako je zahvaljujući dugogodišnjem radu i vježbama vatrogasaca i radnika s postrojenja podignuta svijest o zaštiti od požara. «Ako slučajno na postrojenju dođe do nekog problema ili požara radnici odmah reagiraju, jer su to naučili na predavanjima i obuci o gašenju požara koje održavamo za njih», zaključio je Cesar. Predsjednik IDVD - a Miroslav Barusić zahvalio je na podršci Upravi tvrtke i najavio brojne aktivnosti u svibnju, mjesecu zaštite od požara.
Tako će 16. ovog mjeseca biti održana vatrogasna vježba 3. požarnog rajona, dok će se 25. svibnja na vatrogasnom poligonu po 36. put održati tradicionalno vatrogasno natjecanje «Kup Petrokemije». IDVD Petrokemije od nedavno je bogatiji i za tri nova časnika: Dejana Mudrića, Tomislava Prpića i Dalibora Žiljka. 

Dokumenti za preuzimanjePovratak