Korporativne vijesti

Petrokemija na sajmu AGRA u Gornjoj Radgoni

U subotu je, pod sloganom „Tradicionalno svjež“, svečano otvoren jubilarni 55. sajam Agra u Gornjoj Radgoni u Sloveniji. Ova Međunarodno poljoprivredno – prehrambena manifestacija i ove je godine okupila preko 1700 izlagača iz 30 država, a zemlja partner je Kina.

Petrokemija se na sajmu predstavila s jednim sasvim novim proizvodom iz svoga asortimana: AdBlue, pod trgovačkim nazivom PetroBlue. Radi se o aditivu za dizelske motore koji se koristi za redukciju NOx spojeva u ispušnim plinovima. Predstavljen je i naš cjelokupni asortiman, s naglaskom na još uvijek nova i atraktivna gnojiva Petrokemijas i ASN. Naši kooperanti u Sloveniji ističu kako je  izložbeni prostor Petrokemije jako dobro posjećen i očekuju da će tako biti sve do 31. kolovoza do kad je sajam otvoren.

Sajam osim izložbenih prostoja mnogobrojnih tvrtki nudi bogati sadržaj: vodeće svjetske brandove u području poljoprivredne i šumske mehanizacije, vrhunske prehrambene proizvode i vina, brojna savjetovanja, stručna događanja, izložbe autohtonih domaćih životinja, goveda, konja, svinja. Bit će održani i raznovrsni dani poput: dana Pomurja, orača, pčelara, šumara i šuma, seoske omladine, poljoprivredne tehnike, prehrane, uzgajivača goveda, veterinara, pokrajine Raba, Zagrebačke županije i još mnogi drugi.

Dokumenti za preuzimanjePovratak