DONACIJE I SPONZORSTVA

Više od 40 godina Petrokemija d.d.  je značajan čimbenik u razvoju hrvatskoga gospodarstva. U skladu s tim statusom već dugi niz godina sudjelujemo na podizanju standarda i općenito kulture življenja u Republici Hrvatskoj te posebno gradu Kutini koji je postao regionalno gospodarsko središte.

 

Uključeni smo u rad škola, pogotovo poljoprivrednih i to diljem Hrvatske, s kojima zajednički postavljamo pokuse na različitim kulturama. Podupiremo i nagrađujemo trud učenika koji ostvaruju uspjehe na raznim natjecanjima u znanju, te pomažemo njihove projekte.

 

Kao tvrtka kojoj je stalo do okoline u kojoj djeluje, sudjelovali smo u brojnim kulturnim, sportskim, ekološkim, humanitarnim i ostalim projektima važnima za našu lokalnu zajednicu i šire.

 

Sponzori smo mnogih tradicionalnih priredbi i događanja u gradu i okolici, poput manifestacija MoslaVina , Petrovo – slavlje kutinsko i Voloderska jesen.

 

Kako bi u budućnosti što kvalitetnije upravljali našim novčanim resursima predviđenima za donacije i sponzorstva, uveli smo Zahtjev za sponzorstvo i Zahtjev za donaciju.

 

Petrokemija d.d. i u budućnosti će birati projekte i programe koji su korisni za zajednicu i koji će služiti u njenom razvoju i razvoju društva.

 

Prednost dajemo projektima iz obrazovanja i inovacija te humanitarnim projektima.

Ispunjene zahtjeve za donacijama i sponzorstvima zaprimati ćemo tijekom cijele godine. Potrebno ih je poslati najmanje 30 dana prije predviđenog datuma održavanja događaja ili početka projekta za koji tražite donaciju ili sponzorstvo.

 

U obzir dolaze samo zahtjevi popunjeni na našim obrascima za prijavu.

Također, u obzir dolaze samo projekti i događanja koja će unaprijediti razvoj društva i šire zajednice te koji su u skladu s vizijom ove tvrtke: „uspostavljanje odnosa i komunikacije sa svojim kupcima, vlasnicima i širom društvenom zajednicom s ciljem potpunog razumijevanja i zadovoljenja njihovih potreba i zahtjeva.“

 

Molimo Vas da ispunjen zahtjev za sponzorstvo ili zahtjev za donaciju pošaljete poštom na adresu:

 

Petrokemija d.d.

Ured Uprave - „sponzorstva i donacije“

Aleja Vukovar 4

44320 Kutina

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 044 647 270 ili na adresi e-pošte: uprava@petrokemija.hr

 

Ako je Vaš zahtjev poslan na vrijeme i ako ispunjava naše uvjete te ako smo u mogućnosti odobriti donaciju ili sponzorstvo s obzirom na planirani novčane resurse za tu namjenu, javiti ćemo Vam se u roku od 30 dana od dana zaprimanja Vašeg zahtjeva.

 

Ukoliko se ne javimo u predviđenom roku, nažalost nismo u mogućnosti ispuniti Vaš zahtjev.