Kontaktipregledaj sve kontakte
0800 647 647besplatni telefon
Korporativne vijesti

OBAVIJEST O OBUSTAVI RADA POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (6. ožujka 2018.) uslijedit će obustava rada Postrojenja za proizvodnju Dušične kiseline 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak i buke.

Pročitaj više

OBAVIJEST O MOGUĆOJ POVEĆANOJ EMISIJI OTPADNIH PLINOVA U ZRAK

S obzirom na zahtjeve tržišta i zbog učestale izmjene proizvodnih asortimana u slijedećih osam dana moguće su povećane emisije otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti, kvaliteta zraka će se intenzivno nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1. 

Pročitaj više

NOVI DOBAVLJAČ PRIRODNOG PLINA

Uz postojeće dobavljače prirodnog plina, Inu d.d. i Prvo plinarsko društvo d.o.o., naša tvrtka ima novog dobavljača plina - Hrvatsku elektroprivredu d.d. koja će nam isporučivati dio potrebnih količina plina u idućem razdoblju.

Pročitaj više

2017. GODINA JOŠ JEDNA U NIZU TEŠKIH, IZAZOVNIH I NEIZVJESNIH U POSLOVANJU PETROKEMIJE D.D.

Poslovnu 2017. godinu u Petrokemiji je obilježio proces opsežnih priprema za dokapitalizaciju te borba za održanjem stabilnosti sustava, održanjem kontinuiteta proizvodnje i kontinuiteta opskrbe kupaca proizvodima Petrokemije. U tim su okolnostima učinjeni brojni pozitivni pomaci u poslovanju što će u konačnosti doprinijeti pozitivnom okončanju procesa dokapitalizacije u 2018. godini.

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom dana (20. veljače 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 2, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

 

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom sutrašnjeg dana (10. veljače 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 1, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

Pročitaj više

OBAVIJEST O OBUSTAVI RADA POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (5. veljače 2018.) uslijedit će obustava rada Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 1, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (2. veljače 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 1, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

Pročitaj više