Kontaktipregledaj sve kontakte
0800 647 647besplatni telefon
Korporativne vijesti

INA d.d. obustavlja opskrbu prirodnim plinom

Sutra, 18. siječnja 2018. INA d.d. će obustaviti opskrbu prirodnim plinom Petrokemiji d.d. zbog problema s naplatom dosad isporučenih količina. 

Pročitaj više

OBAVIJEST O OBUSTAVI RADA POSTROJENJA UREA

Zbog tehničkog kvara na Energetskim postrojenjima i narušene bilance proizvodnje pare u tijeku je obustava  Postrojenja za proizvodnju Uree u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. 

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (8. siječnja 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju Dušične kiseline 1, linija 1 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak i buke.

Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti, kvaliteta zraka će se intenzivno nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.

 

Pročitaj više

PROMJENE U UPRAVI DRUŠTVA

Nadzorni odbor naše tvrtke jučer je donio odluku kojom se utvrđuje da dana 2.1.2018. godine prestaje mandat člana Uprave g. Nenada Zečevića.

Od 3. siječnja 2018. Uprava Petrokemije d.d. djeluje kao dvočlana uprava koju čine mr. sc. Đuro Popijač, predsjednik uprave i mr. sc. Davor Žmegač, član uprave. 

Pročitaj više

ODLUKE GLAVNE SKUPŠTINE DRUŠTVA

Petrokemija d.d. održala je 11. prosinca 2017. godine u sjedištu Društva, sjednicu Glavne skupštine na kojoj je bilo prisutno 3.737.769 glasova ili 87,14% od ukupno 4.290.393 glasova.

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom sutrašnjeg dana (9. prosinca 2017.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju Dušične kiseline 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak i buke.

Pročitaj više

SUSRET S NOVINARIMA

U našoj tvrtki održano je jučer tradicionalno predblagdansko druženje s novinarima, koje je tom prilikom pozdravio i kratko im se obratio predsjednik Uprave mr.sc. Đuro Popijač. 

Pročitaj više

OBAVIJEST O OBUSTAVI RADA POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (27. studenog 2017. ) uslijediti će zastoj Postrojenja za proizvodnju Dušične kiseline – 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. U vrijeme zastoja moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak.

 

Pročitaj više