Kontaktipregledaj sve kontakte
0800 647 647besplatni telefon
VIJESTI

Obavijest o startu postrojenja DUKI 1

Tijekom dana (23. travnja 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline – DUKI 1, linija 2, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. U vrijeme odvijanja ovih djelatnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak i buke.

 

Pročitaj više

Obavijest o startu postrojenja

U tijeku je start postrojenja za proizvodnju amonijaka i postrojenja Urea 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. stoga se danas i sutra (20. i 21. travnja)  u vrijeme odvijanja ovih aktivnosti može dogoditi pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak i buke.

             

Pročitaj više

Obavijest o startu Postrojenja DUKI 2

Tijekom dana (12. travnja 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline - DUKI 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak i buke. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti kvaliteta zraka intenzivno će se nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1.

Pročitaj više

Obavijest o startu proizvodnje Postrojenja Urea 2

Tijekom dana (9.4.) uslijediti će start proizvodnje Postrojenja Urea 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. 

Pročitaj više

OBAVIJEST O OBUSTAVI PROIZVODNJE POSTROJENJA UREA 2

Tijekom dana (3. travnja 2018.) obustavit će se rad Postrojenja za proizvodnju uree 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. Postrojenje se zaustavlja zbog obustave rada postrojenja Energana i posljedičnog prestanka dobave pare potrebne za rad postrojenja Urea 2. 

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU PROIZVODNJE

Obavještavamo vas da će u naredna tri dana (30. i 31. ožujka i 1. travnja 2018.) uslijediti start postrojenja za proizvodnju amonijaka i postrojenja Urea 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

Pročitaj više

OBAVIJEST O OBUSTAVI RADA POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (6. ožujka 2018.) uslijedit će obustava rada Postrojenja za proizvodnju Dušične kiseline 2 u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d. U vrijeme odvijanja ovih aktivnosti moguća je pojava kratkotrajnog povećanja emisija otpadnih plinova u zrak i buke.

Pročitaj više

OBAVIJEST O MOGUĆOJ POVEĆANOJ EMISIJI OTPADNIH PLINOVA U ZRAK

S obzirom na zahtjeve tržišta i zbog učestale izmjene proizvodnih asortimana u slijedećih osam dana moguće su povećane emisije otpadnih plinova u zrak. Iako se ne očekuje prekoračenje graničnih vrijednosti, kvaliteta zraka će se intenzivno nadzirati mjerenjima na postajama lokalne mreže, kao i na državnoj mjernoj postaji Kutina 1. 

Pročitaj više

NOVI DOBAVLJAČ PRIRODNOG PLINA

Uz postojeće dobavljače prirodnog plina, Inu d.d. i Prvo plinarsko društvo d.o.o., naša tvrtka ima novog dobavljača plina - Hrvatsku elektroprivredu d.d. koja će nam isporučivati dio potrebnih količina plina u idućem razdoblju.

Pročitaj više

2017. GODINA JOŠ JEDNA U NIZU TEŠKIH, IZAZOVNIH I NEIZVJESNIH U POSLOVANJU PETROKEMIJE D.D.

Poslovnu 2017. godinu u Petrokemiji je obilježio proces opsežnih priprema za dokapitalizaciju te borba za održanjem stabilnosti sustava, održanjem kontinuiteta proizvodnje i kontinuiteta opskrbe kupaca proizvodima Petrokemije. U tim su okolnostima učinjeni brojni pozitivni pomaci u poslovanju što će u konačnosti doprinijeti pozitivnom okončanju procesa dokapitalizacije u 2018. godini.

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom dana (20. veljače 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 2, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

 

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom sutrašnjeg dana (10. veljače 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 1, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

Pročitaj više

OBAVIJEST O OBUSTAVI RADA POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (5. veljače 2018.) uslijedit će obustava rada Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 1, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

Pročitaj više

OBAVIJEST O STARTU POSTROJENJA

Tijekom današnjeg dana (2. veljače 2018.) uslijedit će start Postrojenja za proizvodnju dušične kiseline 1, linija 1, u Proizvodnji gnojiva Petrokemije d.d.

Pročitaj više

NASTAVAK ISPORUKE PLINA OD INA D.D.

Od ponedjeljka 29. siječnja 2018. nastavljena je isporuka prirodnog plina od INA Industrija nafte d.d.

Postrojenja za proizvodnju mineralnog gnojiva rade punim kapacitetom sukladno planovima proizvodnje. 

Pročitaj više